Pedagogernas samlade körerfarenhet är 88 år!

Teamet som arbetar på Gillinge MC-Skola är mycket medvetna om att utbildningen ska tillfredsställa och helst överträffa ditt behov och förväntningar. När du investerar din tid och ditt engagemang i en utbildning hos oss tycker vi att det är av yttersta vikt att du möts av högsta kvalitet och professionalitet i varje möte med din lärare. Vi som pedagoger garanterar dig att vi alltid är uppdaterade inom pedagogik och körteknik. Vi vill att du ska känna dig trygg, säker och avslappnad med oss, det är då vi får ut det bästa resultatet!

Jag heter Jannika och jobbar som mc-lärare på Gillinge MC-skola. Jag har jobbat med detta i 8 år och tycker det är det roligaste jobbet jag haft - och jag har haft några! Älskar att köra hoj och tycker det är otroligt kul att lära andra MC-entusiaster att köra. Jag är engagerad i mina elever, pedagogisk och utbildar alltid individuellt efter elevens behov och förkunskaper. Jag hoppas att vi ses på Gillinge MC-Skola!

Jag heter Jannika och jobbar som mc-lärare på Gillinge MC-skola.

Jag heter Stefan och är utbildningsledare. Jag har varit trafiklärare i 29 år och utbildar på personbil, släp, moped, mc och lastbil. Självklart också tillhörande teoretiska utbildningar. Jag har tidigare ägt Danderyds och Tibble Trafikskola. Hit är ni hjärtligt välkomna!

Jag heter Alex och jobbar som mc-lärare på Gillinge MC-skola. Jag började köra MC 2002 och sen dess kört allt möjligt på två hjul. Jag jobbar stenhårt för att du ska känna dig nöjd, trygg och vara så effektiv som möjligt på dina utbildningstillfällen och möten med mig! Jag har tidigare varit MC-ansvarig på S:T Erikstrafikskola i Stockholm och Tibble trafikskola i Täby!

Jag heter Bill och jobbar på Gillinge mc-skola. Jag började som 10åring med motocross och har under åren även provat bankörning, den tuffa terrängen i bla Chile, Argentina och Marocko. Privat glider jag runt på en Harley Davidson. Jag hjälper dig på din vägen till körkortet, välkommen!

Hej! Jag heter Jenny, det är mig du kommer prata med när du behöver hjälp med allt runtomkring din utbildning! Finns ingen för dum fråga, du är välkommen med alla dina frågor och funderingar!

Jag heter Uffe och har jobbat med trafikutbildningar sedan 1988 och utbildar på personbil, släp, moped, mc och lastbil. Mitt mål är att du ska lära dig så effektivt som möjligt.