Ny Elev

Som ny elev hos oss önskar vi att du fyller i följande formulär, det är för att vi ska bilda oss en uppfattning om din nivå, dock får vi alltid ett besked om hur du ligger till efter din första lektion då vi tillsammans utformar en personlig utbildningsplan just för dig. Att bli kund kostar dig inget.

Befintlig Elev

Är du inskriven som elev hos oss kan du boka dina utbildningstillfällen via elevcentralen. Trafik och landsväg kan du INTE boka själv, de bokas i samråd och tillsammans med någon i teamet, detta för att med säkerhet kan behärska fordonet i trafiken. Vi rekommenderar dig att ha en vattenflaska och underställ (ex shorts och t-shirt) med dig. Har du egen utrustning är du välkommen att använda den i andra fall har vi all nödvändig utrustning.  Var på plats 10-15 minuter innan bokningen. Vi kör i alla  väder! Behöver du avboka gör du det via elevcentralen eller via telefon på 08-321001.

Anmälningsformulär. För att kunna registrera dig som kund behöver vi ditt personnummer, mobilnummer & epost.  Läs våra allmäna villkor på denna länk!

Namn *
Mobilnummer *
Mobilnummer
Giltigt körkortstillstånd *